HOCKEY LUNCH

HOCKEY LUNCH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 285 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hockey Lunch. Meer weten? Ontdek meer

17 aug 2022 om 15:44 The sandwich less tasty than expected. Maybe didn't full understand the description. P.s. will be omelette sandwiches available again? They were my favorite.
16 aug 2022 om 15:04 Ik had een pist. Ger. Kip/advocado en 1 yorkham deluxe. Nou er was niets deluxe aan, gewoon ham, sla, komkommer en tomaat en de , was echt zaai. Levering was netjes op tijd.
12 aug 2022 om 13:04 My sandwich was missing one of the ingredients :(
11 aug 2022 om 21:09 Kwam sneller dan verwacht. Lekkere broodjes en goede kwaliteit! Goed warm allemaal en goed verpakt. Sapje was lekker (miss als tip erbij zetten wat erin zit)
10 aug 2022 om 16:42 Very tasty, gently packed, on time. What else do you need?
4 aug 2022 om 23:38 I made a mistake. I ordered the food with pickup instead delivery. The restaurant staff has been super kind and understood the issue and delivered to me very fast. This are gestures that a customer can only appreciate. Thank you
3 aug 2022 om 14:07 De prijs kwaliteit verhouding is hier ver te zoeken.. voor een salade van 5 euro krijg je een kleiner bakje als dat je bij menig restaurant gratis krijgt als je een menu besteld.
29 jul 2022 om 14:17 Bezorgd op de bestelde tijd. Ik had een broodje carpaccio besteld dat was er helaas niet maar heb een heerlijk ander broodje gegeten na dat er telefonisch contact met mij was opgenomen
27 jul 2022 om 17:04 Lekkere rijk belegde broodjes en een lekkere goed gevulde salade.
26 jul 2022 om 14:11 Vind het jammer dat er niet aangegeven is dat er vlees in de soep zit. Kon dit ook niet teruglezen in de menu, zou fijn zijn als dit soort informatie voortaan er wel staat.
21 jul 2022 om 21:48 Ik bestelde een broodje omelet en een met avocado en kip, het broodje bij de omelet was nat en er zaten maar 3 hele kleine stukjes avocado op het andere broodje
20 jul 2022 om 15:05 Erg jammer dat je 2x slammers energy besteld bij je eten, zeker als ze lekker koud zijn met dit weer. Vindt het alleen dan wel heel slecht dat ik maar 1 blikje krijg en ook nog totaal andere smaak die ik niet lust (red bull White). Laatste keer hier